Tri Mekar Jaya, Bandar Negeri Suoh, Lampung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tri Mekar Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kulon
KacamatanBandar Negeri Suoh

Tri Mekar Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bandar Negeri Suoh, Kabupatén Lampung Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Bandar Negeri Suoh, Lampung Kulon


Gnome-home.svg