Tri Mulyo, Rantau Rasau, Tanjung Jabung Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tri Mulyo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Timur
KacamatanRantau Rasau

Tri Mulyo nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rantau Rasau, Kabupatén Tanjung Jabung Timur, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Rantau Rasau, Tanjung Jabung Timur


Gnome-home.svg