Tuhemberua, Nias Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tuhemberua
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kalér
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.24.03
Désa/kalurahan-

Tuhemberua nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Nias Kalér Citakan:Tuhemberua, Nias Kalér