Tulis, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Tulis

Peta lokasi Kacamatan Tulis
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Batang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Tulis nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

 
Kabupatén Batang, Jawa Tengah
Lambang Kabupatén Batang

Kabupaten: Bandar | Banyuputih | Batang | Bawang | Blado | Gringsing | Kandeman | Limpung | Pecalungan | Reban | Subah | Tersono | Tulis | Warungasem | Wonotunggal



Nuvola filesystems folder home.png