Tumari, Lolomatua, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tumari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanLolomatua

Tumari nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lolomatua, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Lolomatua, Nias Kidul


Gnome-home.svg