Tumba, Manduamas, Tapanuli Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tumba
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanManduamas

Tumba nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Manduamas, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Manduamas, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg