Tungkal III, Tungkal Ilir, Tanjung Jabung Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Tungkal III
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Barat
KacamatanTungkal Ilir

Tungkal III nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tungkal Ilir, Kabupatén Tanjung Jabung Barat, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Tungkal Ilir, Tanjung Jabung Barat


Gnome-home.svg