Tungkal V, Seberang Kota, Tanjung Jabung Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Tungkal V
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Barat
KacamatanSeberang Kota

Tungkal V nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Seberang Kota, Kabupatén Tanjung Jabung Barat, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Seberang Kota, Tanjung Jabung Barat