Tuva

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Letak Tura di Rusia
Tuva republic map.png

Tuva mangrupa hiji Subjék Féderal Rusia. Subjék ieu miboga luas wewengkon 170.500 km² jeung populasi 307.900 jiwa (2010). Kagegekan 1,8 jiwa/km². Ibu kotana nyaéta Kyzyl. Titik pangluhurna di Tuva nyaéta Gunung Mongun-Tayga - 3.970 méter.

Bandéra Tuva



Gnome-home.svg