UTC+4

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

UTC+4 dipaké di lokasi di handap:

Tanpa DST[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Times are a' changing in Georgia", The BBC, 2004-06-27. Disalin 2007-06-11.

Citakan:Zona Waktu