Ujung Batu II, Huta Raja Tinggi, Padang Lawas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Ujung Batu II
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanHuta Raja Tinggi

Ujung Batu II nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Huta Raja Tinggi, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Huta Raja Tinggi, Padang Lawas