Ujung Batu III, Huta Raja Tinggi, Padang Lawas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ujung Batu III
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanHuta Raja Tinggi

Ujung Batu III nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Huta Raja Tinggi, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Huta Raja Tinggi, Padang Lawas


Gnome-home.svg