Ujung Padang, Aek Natas, Labuhanbatu Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ujung Padang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu Kalér
KacamatanAek Natas

Ujung Padang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Aek Natas, Kabupatén Labuhanbatu Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Aek Natas, Labuhanbatu Kalér


Gnome-home.svg