Ujung Teran, Tigalingga, Dairi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ujung Teran
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDairi
KacamatanTigalingga

Ujung Teran nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tigalingga, Kabupatén Dairi, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Tigalingga, Dairi


Gnome-home.svg