Ulu Air, Kumun Debai, Sungai Penuh

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ulu Air
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KotaSungai Penuh
KacamatanKumun Debai

Ulu Air nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kumun Debai, Kota Sungai Penuh, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Kumun Debai, Sungai Penuh


Gnome-home.svg