Ulu Pungkut, Mandailing Natal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Ulu Pungkut

Peta lokasi Kacamatan Ulu Pungkut
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Mandailing Natal
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Ulu Pungkut nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Mandailing Natal Citakan:Ulu Pungkut, Mandailing Natal


Nuvola filesystems folder home.png