Uncal kasturi Himalaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Uncal Kasturi Himalaya
Moschustier.jpg
Status konservasi
Klasifikasi ilmiah
Karajaan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Mammalia
Order: Artiodactyla
Kulawarga: Moschidae
Génus: Moschus
Spésiés: M. leucogaster
Ngaran binomial
Moschus leucogaster
Hodgson, 1839

Uncal Kasturi Himalaya atanapi Uncal Kasturi Beuteung Bodas (Moschus leucogaster) nyaéta hiji spésiés uncal kasturi. Spésiés ieu bahuelana dianggep salaku sub-spésiés uncal kastrui Alpen. Uncal Kasturi Himalaya hirup di Apganistan, Pakistan, Tibét, Butan, Nepal, sarta di bagian kalér India kawas Kashmir, Kumaon, jeung Sikkim. Uncal ieu hirup di lingkungan alpen luhur, kalawan tingkat kaluhuran anu panghandapna dina 2500 m luhureun beungeut laut.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Artiodactyla