Universitas Jambi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitas Jambi
UNJA Logo.jpg
MotoKampus Pinang Masak
JinisNegeri
Diadegkeun23 Maret 1963
RéktorProf. Drs. H. Sutrisno, M.Sc., Ph.D
Lokasi, ,
KampusMendalo, Jalan Raya Muaro Jambi.
WarnaOranye
Ngaran landianUNJA
Ramatlokawww.unja.ac.id

Universitas Jambi (disingget UNJA) nyaeta paguron luhur nagara anu aya di Propinsi Jambi, Indonesia, anu ngadeg dina 23 Maret 1963. Rektor dina waktos éta Prof. Drs. H. Sutrisno, M.Sc., Ph.D

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Uni-ico.svg