Universitas Palangka Raya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitas Palangka Raya
Universitas Palangka Raya
Ngaran lian
UPR
Moto'Building Bright Future'
JinisNegeri
Diadegkeun10 November 1963
RéktorDr Andrie Elia, SE., MSi.
Lokasi, ,
KampusKampus UPR Tunjung Nyaho Jalan Yos Sudarso, Palangkaraya, Kalimantan Tengah, Indonesia
WarnaYellow     
AfiliasiASAIHL
Ramatlokawww.upr.ac.id

Universitas Palangka Raya disingget UPR nyaeta dalah sahiji paguron luhur anu pangheulana sareng anu pangkolotna di Provinsi Kalimantan Tengah diwangun ku 8 (dalapan) fakultas, nyaéta Fakultas Keguruan sareng Pendhidhikan, Fakultas Ékonomi sareng Bisnis, Fakultas Pertanian, Fakultas Teknik, Fakultas Hukum, Fakultas Ilmu Élmu jeung Pulitik, Fakultas Kedokteran jeung. Fakultas Matematika Pengetahuan Alam.. Rektor ayeuna dicepeng ku Dr. Andrie Elia, S.E., M.Si diganti ku Rektor saméméhna anu diayakeun Prof. Dr. Ferdinand, M.S..

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Uni-ico.svg