Universitas Pattimura

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitas Pattimura
Universitas Pattimura
Unpattismall.png
JinisNagri
Diadegkeun23 April, 1963
RéktorProf. Dr. Marthinus Johanes Saptenno, SH., M.Hum.
Lokasi, ,
AfiliasiASAIHL
Ramatloka[1]

Universitas Pattimura nyaeta salah sahiji paguron luhur nagri ti Ambon, Maluku, Indonesia, anu nangtung dina 8 Agustus 1962. Rektor taun 2016 nyaéta Prof. Dr. Marthinus Johanes Saptenno, SH., M.Hum.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Uni-ico.svg