Universitas Sultan Ageng Tirtayasa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitaa Sultan Ageng Tirtayasa
Universitas Sultan Ageng Tirtayasa
Logo-Untirta-Final.jpg
Ngaran saméméhna
Universitaa Tirtayasa (1981-2001), Universitas Sultan Ageng Tirtayasa (2001-ayeuna)
JinisUniversitas Nagri
Diadegkeun1981
RéktorDr. H. Fatah Sulaiman, ST, MT
Staf akademik
707 (2019)[1]
Jumlah mahasiswa20,332 (2019)[2]
Sarjana18,962
Magister1,370
Lokasi
Serang jeung Cilegon
WarnaMaroon
Ramatlokawww.untirta.ac.id

Universitas Sultan Ageng Tirtayasa disinggatUntirta, nyaeta PTN (Perguruan Tinggi Negeri) anu aya di Propinsi Banten, Indonesia. Kalayan kampus utama di Serang, kampus Fakultas Teknik anu lokasina di Cilegon sareng Fakultas Pengajaran anu aya di Ciwaru. Universitas Sultan Ageng Tirtayasa mangrupikeun salah sahiji Paguron Luhur di Indonésia. Univitas éta diadegkeun ku jalma anu ngagaduhan hasrat pikeun majukeun dunya atikan di Banten. Salaku paguron luhur, siswa sareng dosen ogé bakal ngalaksanakeun peneliti anu nyababkeun sababaraha widang pikeun kamajuan bangsa Indonésia anu badé maju.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Uni-ico.svg