Universitas Syiah Kuala

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitas Syiah Kuala
MotoInovatif Mandiri Terkemuka (IMT)
JinisPerguruan Tinggi Negeri
Badan Layanan Umum
Diadegkeun2 September 1961
RéktorProf. Dr. Ir. Samsul Rizal, M.Eng., IPU.
Staf akademik
1.630[1]
Jumlah mahasiswa26.010
Alamat
Jln. Teuku Nyak Arief, Darussalam
, , ,
Ngaran landianUNSYIAH
Ramatlokawww.unsyiah.ac.id

Universitas Syiah Kuala (disingget Unsyiah) nyaeta Universitas anu aya di Banda Aceh, Indonesia, anu didirikeun dina 2 Séptémber 1961. Universitas ieu ayana di Banda Aceh, Darussalam. Kampus Unsyiah berjarak 8 km wétaneun Kota Banda Aceh, 22 km tina Bandara Sultan Iskandar Muda, jeumg 10 km ti Palabuhan Malahayati di Krueng Raya.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Uni-ico.svg