Kopelma Darussalam, Syiah Kuala, Banda Aceh

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kopelma Darussalam
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KotaBanda Aceh
KacamatanSyiah Kuala

Kopelma Darussalam nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Syiah Kuala, Kota Banda Aceh, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Syiah Kuala, Banda Aceh