Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Utara)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kalér nyaéta hiji arah mata angin dina kompas. Dina budaya Kulon, kalér dianggap arah nu utama[rujukan?]. Kalér biasana di peta ngarahna ka luhur. Dina navigasi, kalér dipaké salaku titik awal (0°).

Tempo ogé[édit | édit sumber]


Gnome-globe.svg