VII Koto Ilir, Tebo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan VII Koto Ilir

Peta lokasi Kacamatan VII Koto Ilir
Propinsi Jambi
Kabupatén Tebo
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

VII Koto Ilir nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tebo, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tebo Citakan:VII Koto Ilir, Tebo


Nuvola filesystems folder home.png