Vaksinasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Vaksinasi nyaéta prosés ngasupkeun vaksin kana jero awak hiji jalma pikeun ngawangun katahanan dina nyanghareupan panyakit. Kecap vaksinasi asana tina basa Latén vacca nu hartina sapi - diistilahkeun kitu alatan vaksin munggaran asalna tina virus nu nginféksi sapi (cacar sapi). Vaksinasi sering ogé disebut imunisasi.

Tempo Ogé[édit | édit sumber]

Nulis.jpg