Virus komputer

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Virus komputer mangrupa program khusus nu mampu ngendalikeun diri jeung nyusup ka jero program tertentu.[1] Ieu virus didesain pikeun ngarobah jeung ngamanipulasi sistem komputer urang nu bakal ngalakukeun parobahan luyu jeung sipat induk virus. Misalna, virus nu nyerang berkas booting sangkan urang teu bisa asup ka jero sistim operasi.[1]

Rujukan

Nuvola apps mycomputer.png
  1. a b A. Puspitosari, Heni (2015). Merawat Laptop dan Personal computer. yogyakarta: PT. Skripta Media Creative. p. 118.