Walungan Oka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Walungan Oka
NN Spit from Fedorovskogo Embankment 08-2016 img2.jpg
Lokasi
Physical characteristics
Citakan:Infobox river/source
Citakan:Infobox river/source
Citakan:Infobox river/source
Citakan:Infobox river/source
Citakan:Infobox river/source
Citakan:Infobox river/source
MuharaWalungan Volga
Panjang1,500 km (930 mi) units?
Citakan:Infobox river/discharge
Citakan:Infobox river/discharge
Citakan:Infobox river/discharge
Citakan:Infobox river/discharge
Citakan:Infobox river/discharge
Peta wewengkon DAS Volga. Walungan Oka aya di beulah kénca.
Walungan Oka di Oblast Ryazan, di deukeut Rybnoe.

Oka (Basa Rusia: Ока́) nyaéta hiji walungan di Rusia, salah sahijii anak walungan Volga. Walungan ieu ngaliwatan Oryol, Tula, Kaluga, Moskwa, Ryazan, Vladimir, jeung Nizhny Novgorod. Panjang Walungan Oka leuwih ti 1,500 kilometres (930 mi). Ibu kota Rusia, Moskwa, aya di sisi salah sahiji anak walungan Oka, Walungan Moskwa.

Kota di sisi Walungan Oka[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Koordinat: 56°20′N 43°59′E / 56.333°N 43.983°E / 56.333; 43.983