Lompat ke isi

Wanasari, Brebes

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Wanasari
Peta
Peta lokasi Kacamatan Wanasari
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBrebes
Lega74,44 kilométer pasagi
Pangeusi150.996 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri33.29.08
Désa/kalurahan20

Wanasari nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Brebes, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)