Wanci di Azerbaijan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Wanci Azerbaijan, atanapi AZT, nyaéta hiji zona wanci nu dipaké di Azerbaijan. Zona wanci standarna nyaéta UTC+4 kalawan wanci usum panas (AZST) sajam leuwih ti AZT standar, (UTC+05:00).

Citakan:Asia topic

Citakan:Azerbaijan-stub