Wanci di Azerbaijan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wanci Azerbaijan, atanapi AZT, nyaéta hiji zona wanci nu dipaké di Azerbaijan. Zona wanci standarna nyaéta UTC+4 kalawan wanci usum panas (AZST) sajam leuwih ti AZT standar, (UTC+05:00).[1] Waktu usum panas ieu dileungitkeun dina Maret 2016.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Nautical Almanac Office (U.S.) (17 May 2013). The Nautical Almanac for the Year 2014. Government Printing Office. p. 262. ISBN 978-0-16-091756-1. 
  2. "Azerbaijan cancels daylight saving time". WorldTimeZone.com. 17 March 2016. 


Nulis.jpg