Wanci di Azerbaijan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Wanci Azerbaijan, atanapi AZT, nyaéta hiji zona wanci nu dipaké di Azerbaijan. Zona wanci standarna nyaéta UTC+4 kalawan wanci usum panas (AZST) sajam leuwih ti AZT standar, (UTC+05:00).[1] Waktu usum panas ieu dileungitkeun dina Maret 2016.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Nautical Almanac Office (U.S.) (17 May 2013). The Nautical Almanac for the Year 2014. Government Printing Office. p. 262. ISBN 978-0-16-091756-1. 
  2. "Azerbaijan cancels daylight saving time". 17 Maret 2016. 
Nulis.jpg