Wangon, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Wangon

Peta lokasi Kacamatan Wangon
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Banyumas
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Wangon nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.


 
Kabupatén Banyumas, Jawa Tengah
Lambang Kabupatèn Banyumas

Kecamatan: Ajibarang | Banyumas | Baturadén | Cilongok | Gumelar | Jatilawang | Kalibagor | Karanglewas | Kebasén | Kedungbanténg | Kembaran | Kemranjén | Lumbir | Patikraja | Pekuncén | Purwojati | Purwokerto Barat | Purwokerto Selatan | Purwokerto Timur | Purwokerto Utara | Rawalo | Sokaraja | Somagedé | Sumbang | Sumpiuh | Tambak | Wangon



Nuvola filesystems folder home.png