Wates, Wonotunggal, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Wates
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanWonotunggal

Wates nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Wonotunggal, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg