Watesalit, Batang, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Watesalit
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanBatang

Watesalit nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Batang, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg