Way Sindi Hanuan, Karya Penggawa, Pesisir Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Way Sindi Hanuan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesisir Kulon
KacamatanKarya Penggawa

Way Sindi Hanuan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Karya Penggawa, Kabupatén Pesisir Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Karya Penggawa, Pesisir Kulon


Gnome-home.svg