Wek V, Padangsidimpuan Selatan, Padangsidimpuan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Wek V
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaPadangsidimpuan
KacamatanPadangsidimpuan Selatan

Wek V nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Padangsidimpuan Selatan, Kota Padangsidimpuan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Padangsidimpuan Selatan, Padangsidimpuan


Gnome-home.svg