Wijayakusuma

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wijayakusuma  
PanulisR. Soerija Adiwidjaja
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Nu medalkeunBale Poestaka
Kaping dimedalkeun1921

Wijayakusuma (éjahan heubeul: Widjajakoesoema) nyaéta buku Sunda nu ditulis ku basa Sunda karya R. Soerija Adiwidjaja. Ieu buku munggaran medal taun 1921 dina wangun citak ku penerbit Bale Poestaka di Batavia.


Nulis.jpg