Wikipedia:Kaca wawanohan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sampurasun,
Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.
Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga wanohkeun diri Anjeun ngeunaan sagala rupi nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék (tos disadiakeun kaca husus pikeun éta. Hal éta bakal ngagampangkeun anggota nu lainna mantuan Anjeun ngédit.

Ngagabung di grup Facebook
Sangkan leuwih raket deui, diantos linggih dina grup ieu:

Facebook-icon.png

Wikipedia Basa Sunda