Wikipedia:Keur lumangsung/1 Oktober 2006 (Minggu)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 Oktober 2006 (Minggu) édit jujutan awaskeuneun
  • Pesawat Boeing 737 bogana maskapai penerbangan GOL, Brasil nu ragrag 29/9 di Amazon geus kapanggih. Diperkirakeun 150 urang panumpangna tiwas. (detik)