Wikipedia:Keur lumangsung/28 Oktober 2006 (Saptu)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
28 Oktober 2006 (Saptu) édit jujutan awaskeuneun
  • Sakedikna 42 urang tiwas dina tabrakan beus di Nepal. (BBC)