Wikipedia:Parobahan ngaran pamaké/Pamundut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paké kaca ieu pikeun pamundut parobahan ngaran pamaké anjeun sorangan. Lamun henteu diperlukeun, ulah ménta ngaganti ngaran pamaké.

Jelaskeun bongbolongan Anjeun ku cara ngetikkeun kode di handap ieu dina bagian handap kaca (klik édit heula):

{{subst:gantingaran|Ngaran heubeul|Ngaran anyar|Alesan anu écés}}-- ~~~~ 


Pamundut[édit sumber]

لطرش احمد الهاشمي --> لطرش أحمد الهاشمي[édit sumber]

-- لطرش احمد الهاشمي (sawala) 14 Désémber 2013 11.07 (UTC)

CobiJa --> Cobija[édit sumber]

It's done for the two of you. Thanks --kandar (sawala) 19 Désémber 2013 15.31 (UTC)

Usurpation[édit sumber]

Nulis.jpg