Windujaya, Kedungbanténg, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Windujaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanKedungbanténg

Windujaya nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Kedungbanténg, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg