Windujaya, Kedungbanténg, Banyumas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Windujaya
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Banyumas
Kacamatan Kedungbanténg

Windujaya nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Kedungbanténg, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg