Wirata Agung Mataram, Seputih Mataram, Lampung Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Wirata Agung Mataram
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanSeputih Mataram

Wirata Agung Mataram nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Seputih Mataram, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Seputih Mataram, Lampung Tengah


Gnome-home.svg