Wonodadi, Tanjung Sari, Lampung Kidul

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Wonodadi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kidul
KacamatanTanjung Sari

Wonodadi nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tanjung Sari, Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Tanjung Sari, Lampung Kidul


Gnome-home.svg