Wonokerto, Bandar, Batang

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Wonokerto
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanBandar

Wonokerto nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Bandar, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg