Wonosegoro, Bandar, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Wonosegoro
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanBandar

Wonosegoro nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Bandar, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg