Yukiko Kada

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Yukiko Kada (嘉田由紀子?)
Governor of Shiga
Incumbent
Awal jabatan
2006
Saméméhna Yoshitsugu Kunimatsu
Katerangan lian
Gumelar 18 Méi 1950 (1950-05-18) (yuswa 69)
Jepang Honjō, Saitama

Yukiko Kada (嘉田由紀子 Kada Yukiko?) (babar 18 Méi 1950) nyaéta gubernur Shiga Prefecture.[rujukan?] Anjeunna gubernur istri munggaran di Shiga tur gubernur istri kalima dina sajarah Jepang.[rujukan?] Munggaran kapilih taun 2006 ngéléhkeun gubernur nu ngajabat Yoshitsugu Kunimatsu.[rujukan?] Saméméh kapilih, anjeunna profesor sosiologi lingkungan di Kyoto Seika University jeung anggota SDP atawa Partey Sosial Demokrat.[rujukan?]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]