Yun Chi-ho

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


His Excellency Yun Chi-ho
윤치호 尹致昊
Yun Chi-ho
Yun Chi-ho, 1930
Katerangan lian
Gumelar 26 Désémber 1864
Asan, Koréa Kidul
Pupus 9 Désémber 1945 (yuswa 80)
Gaeseong, Koréa Kidul
Kabangsaan Koréa Kidul
Pameget/istri Lady Kang (1879–1885)
Ma Ae-bang (1894–1905)
Baik Mae-ryo (1907–1943)
Alma mater Anglo-Chinese College
University of Vanderbilt
University of Emory
Ageman Kristen (Methodisme)

Yun Chi-ho(koréa:윤치호;尹致昊, gumelar di Asan, Koréa Kidul, 26 Désémber 1864 – tilar dunya di Gaeseong, Koréa Kidul, 9 Désémber 1945 dina umur 80 taun) nyaéta saurang aktivis resistance jeung pulitikus, filsuf liberalism asal Koréa Kidul. bapa saudara Yun Bo-seon, 4th Présidén Koréa Kidul.

Site link[édit | édit sumber]


Replace this image male.svg