Zhengzhou

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Zhengzhou(Basa Cina: 郑州; Pinyin: Zhéngzhōu;, kota di kalereun China, nyaéta ibukota HenanRepublik Rakyat Cina (RRC).


Nulis.jpg