Zhengzhou

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Zhengzhou(Basa Cina: 郑州; Pinyin: Zhéngzhōu;, kota di kalereun China, nyaéta ibukota HenanRepublik Rakyat Cina (RRC).


Nulis.jpg