1947

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-19 - abad ka-20 - abad ka-21
Dékade: 1910-an 1920-an 1930-an 1940-an 1950-an 1960-an 1970-an
Taun: 1944 1945 1946 - 1947 - 1948 1949 1950

Taun ka-1947 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Nu ngadeg[édit | sunting sumber]

Pausahaan[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png