Audio-visual speech recognition

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Audio visual speech recognition (AVSR) nyaeta hiji tehnik nu make kamampuh image processing dina lip reading pikeun mantuan sistim speech recognition dina mikawanoh telepon nu teu tangtu atawa mere pangaruh nu leuwih gede diantara kaputusan-kaputusan nu ampir mungkin.

Unggal lip reading sistim jeung speech recognition gawe papisah tuluy hasilna dihijikeun dina tahap feature fusion.

Tumbu luar[édit | sunting sumber]